paranormal

paranormalparapsihologie_cercetare

Normal sau paranormal?

Paranormal?Miroslaw Magola este dotat cu o abilitate care, nefiind inca deslusita de catre oamenii de stiinta, trimite catre notiuni precum “paranormal”, “parapsihologie”: “magnetismul”! Psihologi si diversi cercetatori care au avut prilejul sa studieze fenomenul, confirma ca Miroslaw, cu ajutorul capacitatilor lui psihokinetice, poate ridica si transporta diverse obiecte doar prin simpla atingere. Barbatul sustine ca poate face acest lucru prin “puterea mintii” si, de-a lungul timpului, a fost suspus mai multor investigatii stiintifice.

paranormalvaleriPerformantele lui Miroslaw nu sunt unice, oameni cu aptitudini asemanatoare existand in diferite tari, inclusiv in Romania. In anul 2003, inseram in cartea mea “Terapeuti, parapsihologi si ocultisti din Romania” descrierea familiei Cobileanschi. Sotul, Valeri Cobileanschi, se descria ca avand un puternic biomagnetism ( pe corpul lui” lipindu-se” diferite obiecte -fier de calcat,sticle,carton etc). 

paranormal

 

“Povestea cu lipitul obiectelor de mine s-a produs in 1995. Pe vremea aceea ma aflam la mare cu niste veri din Sibiu. Cum stateam noi frumos pe malul marii, numai in

 slipuri, unul dintre veri mi-a cerut bricheta, sa-si aprinda o tigara. Stiam ca o pusesem undeva, pe pled, langa mine, dar de gasit, nu gaseam bricheta si pace. M-am ridicat si i-am zis varului ca nu-i la mine. “Ba-i la tine!” mi-a raspuns el razand, aratand cu degetul spre zona pieptului. Bricheta statea lipita strans de piele si parea ca nu s-ar desprinde decat daca as trage de ea

Dupa mai multe experiente de acest gen, m-am linistit; faptul ca pot sa determin anumite portiuni ale corpului meu sa aiba calitati asemanatoare cu ale unui magnet nu ma incanta din cale-afara. De fapt, cand arat asta o fac numai pentru ca insista fiica sau sotia. In schimb, sunt convins ca magnetismul meu are efecte benefice asupra celor carora le fac masaj, pentru ca toti se simt bine si se recupereaza destul de rapid. Nu stiu de unde am acest magnetism, dar e posibil sa fie consecinta unor evenimente din tinerete; lucrand ca inginer electronist, m-am electrocutat de cateva ori de am vazut stele verzi si rosii… Sa fie de acolo!? Nu stiu… dar fata? Ea era nascuta deja. Atunci cum de are si ea aceasta proprietate de a atrage obiectele?”. Acesta a fost primul obiect care s-a lipit de mine. Ca tot omul curios, am inceput sa verific ce alte obiecte mai pot “magnetiza”.

banner ai nevoie de ajutor

Articole recomandate

Citeste si alte articole asemanatoare

psihoterapie ortodoxa

Psihoterapia si postul

Postul în spiritualitatea ortodoxă Parcurgand…
In cautarea performantei

In cautarea performantei

Fara indoiala ca nimic nu este mai misterios in…
Puterea mintii

Puterea mintii

Uri Geller este cel mai cunoscut exemplu de…
psiholog in bucuresti

Psiholog in Bucuresti

Cauti un psiholog in Bucuresti? Sa gasesti un…
Dumnezeu

Psihologie si "Labirintul lui Dumnezeu"

Psihologie si experimente " Lumea noastra umana…
Richard Erskine

Richard Erskine la Bucuresti

Richard Erskine la Bucuresti Asociatia de…
 Dragostea psiholog Alex Oros, psihoterapie cuplu

Psihologia emotiei

Considerata multa vreme un tub stupid, o…
psihologie vs parapsihologie

Psihologia demonteaza parapsihologia

Parapsihologia in vizorul psihologiei…