Informatii despre sedintele de psihoterapie
Tarife psihoterapie. Care este investitia mea?
In cadrul terapiei beneficiati de chestionare si teste licentiate, utilizate atat in Uniunea Europeana, cat si in SUA - la Pachetul Extra !
- Pretul unei sedinte de psihoterapie este 200 lei - beneficiezi de 1 test gratuit la optiunea Pachet Simplu de 10 sedinte, minim o sedinta saptamanal.
- Terapie de cuplu 250 lei sedinta - optiunea Pachet Simplu de 10 sedinte, minim o sedinta saptamanal.
Pretul unei sedinte de psihoterapie este 200 lei; beneficiezi de 1 test gratuit la optiunea Pachet Simplu de 10 sedinte, minim o sedinta saptamanal.
Programarea se face dupa ce plata este achitata in contul Cabinetului. Programarea se comunica scris si se confirma de catre beneficiar. Dupa achizitia oricarui pachet, in functie de dorinta clientului, se pot achizitiona si sedinte unice in valoare de 200 lei/sedinta.
Pentru mai multe informatii sunati la 0724 870 300 - Psiholog Oros Alexandru
Terapie individuala
- O sedinta terapie
- Durata: 50 de minute / sedinta
- Sedinte in cabinet sau online
- 100% confidential
Pachet simplu
- 10 sedinte incluse
- BONUS: 2 teste gratuite
- Durata: 50 de minute / sedinta
- Sedinte in cabinet sau online
- 100% confidential
Terapie de cuplu
- O sedinta terapie
- Durata: 50-60 de minute / sedinta
- Sedinte in cabinet sau online
- 100% confidential
Cum platesc?
Plata se face in prealabil, prin transfer bancar in contul cabinetului:
- Banca: LIBRA BANK
- Beneficiar: CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE OROS ALEXANDRU
- IBAN: RO48BREL0002001069300100
- CUI: 28914776
- Cont EURO: RO64BREL0002001069300200
Cat dureaza o sedinta de psihoterapie?
Sedinta de psihoterapie dureaza, in general, 50 de minute. Daca terapia include anumite tehnici care necesita o depasire a timpului acordat, acest aspect este discutat impreuna cu clientul.
Ce se intampla daca nu pot participa la o sedinta de psihoterapie?
Nu este nici o tragedie. In cazul in care doriti sa anulati o sedinta de psihoterapie, este necesar să anuntati cu cel puţin o zi lucratoare inainte de ziua programata. In cazul in care nu anuntati, sedinta se considera efectuata.
Unde se desfasoara sedintele de psihoterapie?
Sedintele de psihoterapie se pot desfasura LA CABINET si/sau ONLINE.
Sedintele de psihoterapie sunt confidentiale?
Absolut. Relatia terapeutica se stabileste avand la baza respectarea principiului confidentialitatii.
Cum stiu daca terapia are succes?
Fiecare caz prezinta atat caracteristici generale, cat si particularitati care il diferentiaza in analiza simptomatologiei.
In cadrul sedintelor de psihoterapie, in functie de diversitatea criteriilor analizate, de starea solicitantului si de obiectivele propuse, se stabilesc limitele contractului terapeutic in interiorul caruia se vor monitoriza anumiti parametri si indicatori.
In functie de evolutia acestora si de rezultatele obtinute prin teste, se va putea confirma progresul realizat in cadrul terapiei.
In terapie beneficiati inclusiv de aplicatii efectuate cu teste licentiate
Accesand serviciile Cabinet psiholog Bucuresti, in cadrul psihoterapiei beneficiati inclusiv de teste licentiate, utilizate atat in Uniunea Europeana, cat si in SUA.
- Mini-Mental State Examination, Second Edition
- NEO-FFI
- Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2
- Millon Clinical Multiaxial Inventory-III MCMI-III
- State-Trait Anxiety Inventory (Form Y)
Mini-Mental State Examination, Second Edition
Mini-Mental State Examination, Second Edition este un examen clinic standardizat de evaluare a deteriorării cognitive, fiind considerat unul dintre cele mai populare și de încredere instrumente de acest gen.
NEO-FFI
NEO-FFI este forma scurta a NEO PI-R, Inventarul de Personalitate NEO Revizuit (Revised NEO Personality Inventory, NEO PI-R), care este fara doar si poate cel mai celebru, cel mai utilizat si cel mai "in voga" chestionar de personalitate in psihologia moderna, evaluand constructele clasice ale modelului Big Five. NEO PI-R este atat de consacrat incat el este considerat a fi standardul pentru ceea ce se numeste "modelul canonic al Big Five", in intreaga lume.
Imagine indisponibilaNEO-FFI masoara aceleasi cinci dimensiuni majore, sau domenii, ale personalitatii (Nevrotism, Extraversie, Deschidere catre experiente, Agreabilitate si Constiinciozitate), fara insa a masura si fatetele acestor factori.
In acest fel, NEO-FFI este un instrument mult mai concis de masurare a personalitatii normale, utilizabil pentru adolescenti si adulti.
Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2
Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2 este cel mai cunoscut și utilizat instrument de diagnoză și evaluare a personalității și psihopatologiei adulților în mediul clinic sau în cercetare, extrem de util in psihoterapie.
Prin intermediul celor 567 de itemi acesta furnizează o imagine fin detaliată asupra patternurilor majore legate de tulburările psihologice și de personalitate, al persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
MMPI-2 include peste 120 de scale specifice, incluzând aici și scale destinate surprinderii obiective a validității profilului.
- Depresie
- Incetinire psihomotorie
- Disfunctionalitate fizica
- Obtuzitate mentala
- Ganduri negre
- Negarea anxietatii sociale
- Nevoie de afectiune
- Slabiciune generala - Stare proasta
- Acuze somatice
- Inhibitia agresivitatii
- Dispute familiale
- Conflicte cu autoritatea
- Imperturbabilitate sociala
- Alienare sociala
- Alienare de sine
- Idei de persecutie
- Sensibilitate excesiva
- Naivitate
- Alienare sociala
- Alienare emotionala
- Incapacitate de stapanire a eu-lui, cognitiv
- Incapacitate de stapanire a eu-lui, conativ
- Incapacitate de stapanire a eu-lui, inhibitie defensiva
- Experiente senzoriale bizare
- Imoralitate
- Accelerare psihomotorie
- Imperturbabilitate
- Inflatia eu-lui
Millon Clinical Multiaxial Inventory-III MCMI-III
Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III) este un instrument psihometric menit sa ofere informatii referitoare la psihopatologie.
Inventarul MCMI-III este destinat adultilor (cel putin 18 ani) si necesita un nivel de întelegere a cuvântului scris corespunzator clasei a opta.
Este dezvoltat si standardizat pe populatia clinica (de exemplu, pacienti din spitalele de psihiatrie si pacienti cu tulburari psihiatrice existente).
State-Trait Anxiety Inventory (Form Y)
Unul dintre cele mai reușite instrumente psihometrice pentru evaluarea anxietății pe modelul stare-trăsătură la adulți.
Itemii instrumentului STAI, Forma Y sunt grupati pe 2 scale, descrise in continuare:
1. Scala Anxietatii ca stare (S-Anxiety) evalueaza conditia temporara de starea anxioasa, caracterizata de trairi subiective de tensiune, neîncredere, nervozitate si îngrijorare si prin activarea sau excitarea sistemului nervos central.
2. Scala Anxietatii ca trasatura (T-Anxiety) care masoara anxietatea ca si trasatura generala, care denota diferente individuale relative stabile in predispozitia catre anxietate si se refera la tendinta generala de a resimti anxietatea in situatii amenintatoare din mediul inconjurator.